Pactic te ajută să alegi firma de curierat potrivită afacerii tale

Cum și de ce să alegi o firmă decurierat prin Pactic.ro

 

Alegerea unei firme de curierat rapid nu esteatât de simplă pe cât pare. Cerințele procesului modern de livrare pot avea unimpact major asupra afacerii tale. Firmele de curierat oferă o serie defacilități și servicii, un lanț logistic gata funcțional, precum și oexperiență care nu poate fi trecută cu vederea. În cazul afacerii tale, oalegere adecvată poate determina economii însemnate de bani și timp, precum șicrearea și susținerea unei imagini a afacerii tale care să sugereze prestigiuși seriozitate. Pentru a oferi o satisfacție maximă clienților șicumpărătorilor tăi ai nevoie de o livrare rapidă și fără cusur a produselorfirmei tale.

 

Cum să găsești cea mai bunăfirmă de curierat pentru afacerea ta?

Logistica este aproape întotdeauna o mare provocarepentru companii. Toate companiile vor ca produsele lor să fie distribuite modulcel mai eficient posibil. Logistica proprie poate avea un rol imens îneficientizarea companiei. Totuși, în cazul majorității companiilor externalizarealogisticii reprezintă cea mai bună soluție de expediere și transportare aproduselor și coletelor în locațiile desemnate. Complicat și consumator detimp, procesul de alegere a un serviciu de livrare internă și internațională afost deja efectuat de Pactic, care oferă o platformă logistică bine pusă lapunct. Să vedem mai detaliat despre ce este vorba.

 

Ce sunt firmele de curierat? Cefac ele?

Pe scurt și în termeni foarte generali, firmelede curierat iau de undeva și duc undeva pachete și colete. De fapt, toateserviciile standard de curierat au implementat și respectă un set definit deprotocoale și principii care să asigure posibilitatea de a livra în modresponsabil pachetele către clienți într-un interval de timp prestabilit, atâtpentru colete cu o greutate normală, cât și mai mari. Procesul de livrare acoletelor devine mereu mai convenabil datorită mijloacelor mai rapide de deplasareși relocare.

 

Pentru ca afacerea ta să ofere servicii decurierat rapide și fiabile atunci când este nevoie, trebuie aleasă o firmă decurierat care să poată livra coletul la timp la destinația dorită. Acest procesde alegere și însărcinare a unei firme de curierat se numește externalizare. Externalizareaînseamnă să profiți de experiența, cunoștințele în domeniu și structuralogistică a unui furnizor extern.

 

Principalele beneficii sunt: managementullanțului de aprovizionare, reducerea costurilor, studiul ad-hoc al nevoilor logisticeale firmei tale și soluțiile relativ personalizate (de exemplu, proiectareafluxurilor de depozit), gestionarea fluxurilor de intrare și de ieșire aleclienților. Unele statistici precizează că în prezent 75% din firme adoptă delegareaactivităților logistice către un operator extern.

 

Ce pot face firmele de curieratpentru afacerea ta?

Iar acum să detaliem motivele pentru carecompania ta are nevoie de serviciile unei firme de curierat. Serviciile decurierat ale companiilor de curierat profesional reprezintă o industrie cu o foarterapidă creștere și au devenit o parte necesară a operațiunilor de comerțelectronic, pentru aproape toate mărimile de întreprinderi, care nu prea își maipot permite să existe fără ele.

 

Eficiența în primul rând,inclusiv în a trimite coletele

Poate cel mai important este faptul că ofirmă profesionistă de curierat te ajută să-ți eficientizezi afacerea. Ca proprietarsau manager al companiei, atunci când vine vorba de livrare vei avea multe problemede rezolvat, inclusiv să te asiguri că angajații nu sunt suprasolicitați, iarașteptările clienților și cumpărătorilor în privința livrării produselor latimp sunt satisfăcute. Prin externalizarea procesului de livrare vei fi multmai bine echipat pentru a te ocupa de nevoile de bază ale afacerii și a lucrala eficientizarea acestora.

 

Curierat rapid de colete fărăpersonal suplimentar

Al doilea argument ar fi eliminareanecesității de a angaja un personal suplimentar. Gestionarea număruluiactual de angajați ocupă deja tot timpul compartimentului de resurse umane.Găsirea, testarea, verificarea, angajarea unor noi angajați, care pe cât sepoate să fie și foarte buni la ceea ce fac, înseamnă timp și bani cheltuiți, înfuncție de importanța pe care o acorzi soluționării. Sectorul de management vatrebui să petreacă mult timp cu cercetarea și organizarea modalităților decreștere a eficienței noilor angajați, dar și să-i instruiască. Alți bani, altădistracție...

 

Servicii de curierat fărămașini?

Firma ta își poate trimite coletele cu ocompanie de curierat fără să mai aibă nevoie de o flotă de vehiculesuplimentare care să fie gestionate separat, iar astfel disparo mulțime de cheltuieli pe combustibili, reparații, întreținere, diurne șio altă mulțime de astfel de neplăceri.

 

Servicii de urmărire a coletelor

O firmă de curierat poate pune la dispoziție un sistemde urmărire directă a coletelor și a pachetelor, indiferent dacă acestea au ogreutate normală sau mai mare, capabil să arate în timp real atâtexpeditorului, cât și destinatarului, unde se află pachetul expediat. Ca firmata să pună pe picioare un astfel de sistem de urmărire va trebui să cheltuiedin nou o altă grămadă de bani.

 

Servicii specializate pentrudiferite tipuri de colete

Companiile profesionale de curierat sunt dejapregătite să preia bunuri perisabile sau sensibile, medicamente, pieseesențiale și accesorii ale articolelor greu de găsit de pe piață, și câte toatealtele. Și le livrează atât în România, cât și oriunde în Europa, ba chiar șipeste tot în lume, în funcție de cerere.

 

Firmele de curierat pot aveaprețuri de livrare mai mici decât ale tale

O firmă de curierat care livrează produsele maimultor companii are posibilitatea de a transporta într-o localitate sau regiunedată mai multe produse decât fiecare companie în parte. Astfel, cheltuielile detransport raportate la fiecare produs pot fi mult mai mici decât dacă aiîncerca să rezolvi singur livrarea, fapt care va contribui la reducerea cheltuielilorcompaniei tale.

 

Cum poate Pactic să ajuteproprietarii de companii în privința necesităților lor logistice?

A oferi servicii de curierat nu este o joacă decopii. Mai sus sunt doar câteva dintre motivele pentru care fiecare afacere,mică sau mare, are nevoie de un serviciu de curierat profesionist. Pe site-ul Pactic.ro,care oferă o platformă logistică de ultimă oră,poți afla mai multe despre curierat și poți face rezervări online în numaicâteva minute, economisind astfel mult timp și bani.

Dacă ai lansat recent un magazin online sau eștideja un detailist cu experiență și trafic mare, Pactic te poate scuti de povaralogisticii. Practic, cu Pactic rezolvi dintr-un foc problemele spinoase ale livrărilornaționale și internaționale, ale livrărilor cross-border cu încasare ramburs înmonedă locală în cele mai multe din țările europene, servicii de fulfillment – șidesigur și gestionarea retururilor, dar și a asigurării unei adrese locale deretur.

 

Nu trebuie să te adresezi singur companiilor decurierat din România și străinătate, mai bine lasă-ne pe noi să ne ocupăm delogistică, ca să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale! Vei scăpa,printre altele, și de cheltuielile de depozitare, în timp ce vei avea ladispoziție de-a gata un proces de expediere complet automat și funcțional.

 

Pactic.ro îți pune la dispoziție mai multe firmede curierat din România și străinătate. Pentru a-ți trezi curiozitatea, dintrefirmele de curierat din țară amintim aici doar pe Fan Courier[CP1] , care omulțime de agenții în România și se adresează și companiilor. Pe lângăserviciile de curierat, firma este capabilă să ofere livrare contactless șiextensii pentru magazinele online.

 [CP1]We don't work with Nemo Express, it is not our partner so we should notpromote their service, as we are not able to offer it.

Intrări suplimentare

De ce și pentru cine sunt o soluție sistemele ERP

Cu o bază de date comună, un sistem ERP reduce costurile prin mai buna folosire a resurselor în procesele de business și în logistică

Următorul >

Activitatea de business de zi cu zi poate fi mai ușoară - externalizează cu încredere anumite sarcini!

Buna funcționare a marilor companii, dar nu numai, presupune munca perfect coordonată a mai multor departamente și echipe de oameni.

Următorul >

5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere când vinzi online!

Alege dintre cele mai populare site-uri de licitații, monitorizează activ anunțurile și detaliază caracteristicile produsului, opțiunile de plată și opțiunile de expediere.

Următorul >